Övriga filmer

Webbinarium - Samverkan för friskare arbetsplatser

2019-09-30
Den 13 november bjuder vi centrala parter in till ett webbseminarium – Samverkan för friskare arbetsplatser. Seminariet är ett viktigt bidrag till hur fack och arbetsgivare i kommuner och regioner, tillsammans kan initiera eller utveckla en strategi för att nå låg och stabil sjukfrånvaro.

Boka in förmiddagen den 13 november i din kalender, samlas i er central samverkansgrupp/skyddskommitté och titta på seminariet tillsammans.

LÄNK till seminariet: https://fal.cn/33XTh

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.801 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.028 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.908 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.