Samtal & intervjuer

Vi hyllar alla lärare på skolans dag!

2018-09-04
Skolans dag - en dag att hylla alla er lärare för det viktiga arbete ni gör i grundskola och gymnasium. Men det är också en dag att påminna politikerna om att låta oss lärare vara lärare och få tid till att hinna se varje elev. Nu måste partierna sluta slita i skolan och satsa på det som är viktigt på riktigt. Använd din röst på söndag och rösta för lärareffekten, för framtidens skola och för allas lika värde.

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.730 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

41.908 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.843 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.