Samtal & intervjuer

Skolforum 2015: Lyft pedagogik för elever med förvärvad hjärnskada

2015-10-27
Cristina Eklund är en av Helgeprisets pristagare 2015. Hon är specialpedagog på Folke Bernadottes rehabilitering på Akademiska Sjukhuset och arbetar med barn som har fått förvärvade hjärnskador. Hon har även skrivit en specialpedagogisk metodhandbok. Nu ska Cristina använda Helgepriset till att revidera boken med samarbete av Barncancerfonden. Helgepriset delades ut under Skolforum 2015.

Läs mer om de andra pristagarna och Helgepriset.

Läs mer om Skolforum.


Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.798 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.019 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.907 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.