Kurser & utbildningar

Skolforskaren Ulrika Bergmark

2018-03-21
Hur integrerar man aktuell skolforskning i det pedagogiska arbetet i skolan? Möt forskaren Ulrika Bergmark i Umeå den 25 april, kl 13.30-18.00.

På det här Forskarmötet har du som är medlem i Lärarförbundet och arbetar i grund- och gymnasieskolan samt vuxenutbildning en unik chans att vara med i ett lärande tillsammans med forskare. En eftermiddag där forskaren först föreläser om sitt arbete och du därefter har möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter.

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.801 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.028 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.908 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.