Ladda upp din egen film

Lönepepp på Vålbergsskolan

2015-02-20
Film av avdelningen i Karlstad.
"Vår aktivitet blev en succé! Vi hade ca 20 medlemmar som kom och fick personlig rådgivning av oss inför vårens lönesamtal. Vi riggade med paddor och datorer, material och mackor. Sedan kom medlemmarna på löpande band och fick enskilda samtal med oss. Vi hjälpte medlemmen att logga in och byta lösenord, hitta på hemsidan och framförallt upptäcka MIn Lön. Medlemmarna var nyfikna, frågvisa och intresserade. Responsen efteråt har varit väldigt positiv. Många har skrivit positivt om oss på vår facebook-sida och önskar att vi kommer igen. Här och på vår facebook-sida ligger en film som vi gjorde runt aktiviteten. Vi tycker att vår aktivitet verkligen gjorde skillnad för medlemmarna och skapade stort engagemang på arbetsplatsen. Vi kommer att fortsätta vårt aktiva och positiva arbete mot medlemmarna i Karlstad! Nu lämnar vi över stafettpinnen till någon annan lokalavdelning och önskar lycka till!"

Mest sedda

Yrke:Lärare

Lönestatistik och din löneutveckling

84.384 views 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Fördjupning

Så får du koll på din arbetstid

57.119 views 2012-10-24

Regionombudsman Sally Gordon på Lärarförbundet reder ut begreppen kring lagar och avtal om arbetstid för lärare samt varför frågan är så viktig att börja diskutera och hur man kan göra det.Se även den senaste filmen om lärares arbetstid, "Så får du koll på din arbetstid" Intervjun ingår i Lärarförbundets medlemsaktivitet Lärarmötet, filmen är tänkt att fungera som en inspiration till fortsatta samtal mellan lärare kring detta tema. Vill du se filmen och diskutera tillsammans med lärarna på din arbetsplats? Genomför då Lärarmötet på arbetsplatsen! Stöd kring upplägg, hur du kan genomföra samtalen och de andra filmerna finns på länken nedan. Där kan du också läsa mer om Lärarmötet och kommande teman. http://lararforbundet.se/lararmotet

Fördjupning

Så fixar du lönesamtalet!

40.525 views 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer.