Kurser & utbildningar

Lärarförbundets arbetsplatsdialog med Johanna Jaara Åstrand

2019-05-28
TILLSAMMANS PÅ VARJE ARBETSPLATS!
Häromveckan besökte Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand Observatorielundens skola i Stockholm för att hålla i en arbetsplatsdialog. Dialogen är ett viktigt verktyg för att identifiera vad som behöver hända på din arbetsplats för att du och dina kollegor ska kunna vara bra lärare. Du kan själv arrangera en arbetsplatsdialog - här kan du läsa allt om hur det går till: https://www.lararforbundet.se/…/arbetsplatsdialogen-tillsam…
Musiken kommer från: www.bensound.com

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.801 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.028 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.908 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.