Kongresser

Kongressen 2014: Presentation av Johanna Jaara Åstrand

2014-11-13
Lärarförbundet valde på kongressen 2014 Johanna Jaara Åstrand till ny förbundsordförande. Hon är grundskollärare från Örnsköldsvik och har sedan 2014 varit ledamot av förbundsstyrelsen. Att få fler att vilja bli lärare och fler att stanna i yrket är hennes största frågor framöver. Det berättar i den här filmen där hon också berättar mer om vem hon själv är och vilka ambitioner hon har i sitt arbete för Sveriges lärare de kommande fyra åren.

Läs mer om Johanna Jaara Åstrand

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

84.881 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Kurser & utbildningar

Lärarmötet 2012: Så får du koll på din arbetstid

58.547 visningar 2012-10-24

Regionombudsman Sally Gordon på Lärarförbundet reder ut begreppen kring lagar och avtal om arbetstid för lärare samt varför frågan är så viktig att börja diskutera och hur man kan göra det.Se även den senaste filmen om lärares arbetstid, "Så får du koll på din arbetstid" Intervjun ingår i Lärarförbundets medlemsaktivitet Lärarmötet, filmen är tänkt att fungera som en inspiration till fortsatta samtal mellan lärare kring detta tema. Vill du se filmen och diskutera tillsammans med lärarna på din arbetsplats? Genomför då Lärarmötet på arbetsplatsen! Stöd kring upplägg, hur du kan genomföra samtalen och de andra filmerna finns på länken nedan. Där kan du också läsa mer om Lärarmötet och kommande teman. http://lararforbundet.se/lararmotet

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

41.022 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer.