Övriga filmer

Johanna Jaara Åstrand om professionsprogrammet

2018-04-19
Under ett lärarliv behöver vi kontinuerligt vässa, fördjupa och bredda vår professionella kunskap. Samtidigt har varannan lärare har inte deltagit i kompetensutveckling det senaste året. Vi behöver ett professionsprogram som tar ett helhetsgrepp om kompetensutvecklingen! Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand kommenterar förslaget om ett professionsprogram.
Läs mer här!

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.799 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.022 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.907 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.