Samtal & intervjuer

Bokmässan 2014: Årets ledare i Göteborgs stad

2014-09-25
Inger Fält, skolledare på Språkcentrum i Göteborgs stad, har fått Lärarförbundets och Visions pris för att uppmärksamma stadens duktiga chefer. Priset delades ut på Bokmässan i Göteborg i september 2014.
Inger Fält arbetar som skolledare för bland annat alla Göteborgs lärare i modersmål. I den här filmen berättar hon bland annat varför hennes ledarskap blivit framgångsrikt.


Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.730 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

41.910 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.843 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.