Samtal & intervjuer

Bästa skolkommun 2011: Samtal med Arvidsjaur och Emmaboda

2011-10-05
Hur kommer det sig att just Arvidsjaur vinner Bästa skolkommun för andra året i rad? Och att Emmaboda klättrar mest och prisas för årets Skolförbättrare? Se vårt studiosamtal från arrangemanget Bästa skolkommun.
Medverkande: Pernilla Frantzich, kommunikatör på Lärarförbundet, Ulrik Bylander, ordförande för Lärarförbundet i Arvidsjaur, Annette Rylén, skolchef i Arvidsjaur, Angela Fransson, ledamot i Lärarförbundet i Emmaboda och Jan-Olof Jäghagen, ordförande i bildningsnämnden och kulturutskottet i Emmaboda.

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.795 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.018 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.906 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.