Samtal & intervjuer

Ann-Charlotte ny ordförande för Lärarförbundet skolledare

2014-12-04
Under skolledarföreningens ombudsmöte valdes Ann-Charlotte Gavelin Rydman till ny ordförande. Hon kommer från Umeå och arbetar idag som rektor på gymnasiet Dragonskolan. Hon har suttit i styrelsen för Lärarförbundet skolledare i sju år, och har de senaste fyra åren varit vice ordförande.

- Det här känns helt fantastiskt. Jag är jättestolt och hedrad över det här uppdraget. Det kommer att bli en spännande period framöver, säger Ann-Charlotte Gavelin Rydman.

Läs mer om nya ordförande för Lärarförbundet skolledare

Mest sedda

Övriga filmer

Lönestatistik och din löneutveckling

85.798 visningar 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Övriga filmer

Så fixar du lönesamtalet!

42.019 visningar 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer. 

Samtal & intervjuer

Dags att begära lön som lärare

21.907 visningar 2014-05-15

Eva Persson, rekryterare på Lärarförbundet, tipsar dig som är lärarstudent eller ny lärare hur du ska tänka och handla när det är dags att begära lön för första gången. Desssutom slår hon hål på myten om ingångslöner och berättar varför det är bra med kollektivavtal.