Kongress 2014

Kongressombudet Camilla Lundberg om dag 1

2014-11-11
Camilla Lundberg från Västerås debuterar som kongressombud och sammanfattar sin första dag.

"Jag tycker om att Fridolin sätter fingret på saker som inte så många andra pratar om. Han pratar till exempel om förskoleklassen. Jag har nog aldrig hört en politiker ens nämna det." säger Camilla Lundberg, om vad som gett mest intryck under den första dagen och hänvisar till utbildningsministerns tal.

Läs mer om kongressen: lärarförbundet.se/kongress
Fler klipp från kongressen 2014

Taggar kongress

Mest sedda

Yrke:Lärare

Lönestatistik och din löneutveckling

82.112 views 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Fördjupning

Så får du koll på din arbetstid

51.288 views 2012-10-24

Regionombudsman Sally Gordon på Lärarförbundet reder ut begreppen kring lagar och avtal om arbetstid för lärare samt varför frågan är så viktig att börja diskutera och hur man kan göra det.Se även den senaste filmen om lärares arbetstid, "Så får du koll på din arbetstid" Intervjun ingår i Lärarförbundets medlemsaktivitet Lärarmötet, filmen är tänkt att fungera som en inspiration till fortsatta samtal mellan lärare kring detta tema. Vill du se filmen och diskutera tillsammans med lärarna på din arbetsplats? Genomför då Lärarmötet på arbetsplatsen! Stöd kring upplägg, hur du kan genomföra samtalen och de andra filmerna finns på länken nedan. Där kan du också läsa mer om Lärarmötet och kommande teman. http://lararforbundet.se/lararmotet

Fördjupning

Så fixar du lönesamtalet!

36.495 views 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer.