Första årsmötet för avdelningen Universitet och högskola

2016-03-01 09:59
Den 1 mars är det dags för det första årsmötet i den nya avdelningen Universitet och högskola. Årsmötet hålls via videokonferens på Lärarförbundets regionkontor över hela landet. Jobbar du på ett universitet eller en högskola? Då är du medlem i den nya avdelningen. 
Den 1 mars är det dags för det första årsmötet i den nya avdelningen Universitet och högskola. Årsmötet hålls via videokonferens på Lärarförbundets regionkontor över hela landet. Jobbar du på ett universitet eller en högskola? Då är du medlem i den nya avdelningen. Anmäl dig idag!

Videor från eventet

Nyheter

Johanna Jaara Åstrand invigde för det första årsmötet i...

2016-03-08

Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand invigde för det första årsmötet i...

Nyheter

Årsmötet för avdelningen Universitet och högskola

2016-03-01

Den 1 mars 2016 var det dags för det första årsmötet i Lärarförbundets nya riksavdelning...

Mest sedda

Yrke:Lärare

Lönestatistik och din löneutveckling

83.433 views 2016-08-18

Använd vårt verktyg som ger dig stöd när du pratar lön. Läs mer här.

Fördjupning

Så får du koll på din arbetstid

54.371 views 2012-10-24

Regionombudsman Sally Gordon på Lärarförbundet reder ut begreppen kring lagar och avtal om arbetstid för lärare samt varför frågan är så viktig att börja diskutera och hur man kan göra det.Se även den senaste filmen om lärares arbetstid, "Så får du koll på din arbetstid" Intervjun ingår i Lärarförbundets medlemsaktivitet Lärarmötet, filmen är tänkt att fungera som en inspiration till fortsatta samtal mellan lärare kring detta tema. Vill du se filmen och diskutera tillsammans med lärarna på din arbetsplats? Genomför då Lärarmötet på arbetsplatsen! Stöd kring upplägg, hur du kan genomföra samtalen och de andra filmerna finns på länken nedan. Där kan du också läsa mer om Lärarmötet och kommande teman. http://lararforbundet.se/lararmotet

Fördjupning

Så fixar du lönesamtalet!

38.877 views 2013-11-13

Få tips och råd från Lärarförbundets experter Mathias Åström, Robert Nilsson,Cyrene Martinsson Waern och Lars Ullén inför ditt lönesamtal. Hur förbereder du dig, hur genomför du samtalet på bästa sätt och hur utvärderar du det efteråt? Råden gäller dig som jobbar som lärare i grundskolan, gymnasieskolan på fritidshem eller i förskolan och såklart andra skolformer.